Besök bokmässan i Göteborg

Är du en av alla de som drömmer om att besöka bokmässan i Göteborg? Då är det av största vikt att vara ute i god tid med tåg- och hotellbokningar. Bokmässan brukar locka besökare från hela världen, och 2021 ser inte ut att bli något undantag.

Planerar du att besöka bokmässan så är det hög tid att boka hotellnatt i Göteborg då konkurrensen om de bra hotellrummen brukar vara stenhård. Sedan pandemin slog till har det varit riktigt tufft för Europas många bokmässor, och när bokmässan i Göteborg blev helt digital 2020 då var det en stor besvikelse för många.

”…den inställda fysiska bokmässan innebär stora ekonomiska konsekvenser för Göteborg. Ett vanligt år drar evenemanget 80 – 90 000 besökare till staden.” uppger SVT Nyheter.

2021 är bokmässan återigen tillbaka i sin fysiska form, även om den tvingats genomgå en del tillfälliga förändringar. Årets mässa kommer bli ett hybridevent där mässgolvet fyllts med stolar och soffor för sittande studiopublik.

Upptäck Göteborg under bokmässan

Årets många studiosamtal kommer inte kunna ta in en lika stor publik som det stora mässgolvet vanligtvis gör, vilket innebär att du kommer att få tid över till annat mellan varven. Här har du chansen att bekanta dig med Sveriges näst största stad, och bli en sann göteborgare för en vecka eller två. Tycker du om spelhallar och äventyr så är Teamtastic troligtvis något för dig, och är du en filmfantast så är det Filmstaden Bergakungen du ska besöka. Det går också bra att bara strosa runt i stadens syndigt vackra parker, som Vasaparken och den historiska Engelska Parken.

Klicka här för att maila oss